Neden sesiniz çıkmıyor? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Neden sesiniz çıkmıyor?


 

Kaçak yapılaşmayı önleyecek belediyeler Mersin’de ‘pes’ dedirten bir işe imza atıyor! Büyükşehir Belediyesi, Marina Vista’da ruhsat almadan inşaat yaparken, ruhsat alınması gereken Akdeniz Belediyesi bu durumu izlemekle yetiniyor! Açıklama çağrılarına karşı ise iki belediye de adeta kör, sağır, dilsizi oynuyor!

Hediye Eroğlu

 

Mersin’de CHP’li Vahap Seçer’in belediye hizmet binası yapma sevdasıyla 3 yıldır ‘tadilat yapıyoruz’ diyerek kira ödediği Marina Vista’da ki yapılaşmanın kaçak olduğu, Akdeniz Belediyesi’nden ruhsat alınmadığı ortaya çıktı!

Mimar Abdullah Yılmaz, konuyu tartışmaya açarak sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Marina Vista binasının ruhsatı olup olmadığını sordu.

 

“ÇAMLIBEL'İN YAŞANMAZLIK KATSAYISINI BİNLERCE KAT ARTTIRACAK”

Yılmaz, “Sayın Mersin Akdeniz ilçesi belediye başkanına soruyorum; ekte resimlerini paylaştığım Mersin Çamlıbel'de mülkiyeti özel bir şahsa ait Mersin halkının Marina Vista AVM olarak bildiği yıllardır boş olan, yaklaşık üç yıl önce Mersin Büyükşehir Belediyesince kiralanan günümüze kadar yeni bir fonksiyon yüklemek için tüm binanın kaba haline getirilip, yeniden inşası için milyonlarca para harcanan, üstelik kat ilavesi de yapılan, Çamlıbel'in yaşanmazlık katsayısını binlerce kat arttıracak...

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Çamlıbel’deki, kendi deyimleriyle çağdaşlık sembolleri yeni ana binası için Akdeniz Belediyesinden tadilat ruhsatı verilmiş midir...??? Lütfen Mersin kamuoyuna açıklayın” dedi.

 

NEDEN SESSİZSİNİZ?
Ancak bu açıklamanın üzerinden günler geçmesine rağmen Akdeniz Belediyesi yönetimi herhangi bir açıklama yapmak yerine sessiz kalmayı tercih etti.

Öte yandan projenin sahibi Mersin Büyükşehir Belediyesi de konuyla ilgili bir açıklama yaparak kamuoyunu aydınlatmadı.

Vatandaş yıllardır bitirilmeyen imar planlarını bekleyerek mağdur olurken Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kentin gözünün önünde kaçak yapılaşmaya imza atması ‘pes’ dedirtirken başkanların ‘Adeta kör, sağır, dilsiz’ gibi davranarak kamuoyunu bilgilendirmemesi ise ayrıca eleştiri konusu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA