Büyükşehir, Tarsus’ta belediyeyi dışladı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Büyükşehir, Tarsus’ta belediyeyi dışladı!


 

Mersin’de 2019 seçimlerinden buyana yıldızları barışmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan arasında ki büyük çekişme sürüyor. Son olarak Büyükşehir’in başlattığı 2. Yarı Maraton’da Tarsus Belediyesi organizasyon dışına itildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), Haziran ayında başlayan kongre takvimi sürerken Mersin’de yaşanan gerilim tırmanıyor.

İlçe kongrelerinde büyük çekişme yaşanan kentte bir kez daha karı karşıya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan arasında ki büyük çekişme sürüyor.

Mersin’de 2019 seçimlerinden buyana yıldızları barışmayan ikili arasındaki soğuk savaş her alanda kendini gösteriyor. Nüfus bakımından da 26 ilden daha büyük olan ve il olma adına büyük bir çaba sarf eden Tarsus’ta çekişme ilginç gelişmelere sahne oluyor.

 

BİRBİRLERİNİN ORGANİZASYONLARINA KATILMIYORLAR

Tarsus’u 2019 seçimlerinde 25 yıl aradan sonra 95 bin oy alarak CHP’ye kazandırmasına rağmen o günden buyana Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile yıldızı barışmayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Büyükşehir’in organizasyonlarında yer almazken, Seçer’de Tarsus’un organizasyonlarına katılım sağlamıyor. 

 

TARSUS’TA YARI MARATON YAPILDI, İLÇE BELEDİYESİ DIŞLANDI

Son olarak Bozdoğan’ın belediye başkanı olmasına rağmen partisinin il kongresinde kurultay delegesi olmasını engelleyen Seçer, Tarsus’ta ilginç bir organizasyona imza attı. Tarsus’ta bu yıl 2.’si gerçekleştirilen Kleopatra Bisiklet Festivali’ni gerçekleştiren Büyükşehir’in etkinliğinde Tarsus Belediyesi adeta yok sayıldı. Organizasyona dahil edilmeyen ilçe belediyesi tepki olarak açılışa katılmadı.

25 ilden toplam 500 bisikletlinin, 3 gün boyunca Tarsus’un tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinde pedal çevireceği etkinlikte ilçe belediyesinin organizasyon dışı bırakılmasına tepki geldi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA