Vahap Seçer, meclisi bıraktı seçime odaklandı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vahap Seçer, meclisi bıraktı seçime odaklandı!


 

Yaklaşan yerel seçim çalışmalarına hız veren CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, geçen ay olduğu gibi bu ayda belediye meclis toplantısına başkanlık etmedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Göreve geldiği 2019 yerel seçimleri sonrası partiyi dizayn etmekle eleştirilen ve son olarak kongre sürecinde tabanla ters düşerek büyük tepki çeken Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Vahap Seçer, partisinin kentteki kongre sürecini tamamlaması ile yaklaşan yerel seçime odaklandı.

Yaklaşan yerel seçim nedeniyle çalışmalarına hız vermesi ile geçen ay ilk kez belediye meclisi başkanlığı yapmayan Seçer, yerine Hasan Özalp Önal’ı bıraktı.

Geçen ayki Mersin Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında başarısız bir performans ortaya koyan CHP’li Hasan Özalp Önal, eleştiri oklarının hedefi oldu.

 

ÖNAL GİTTİ TULUK GELDİ

Bu ay ise Seçer, yerine Yenişehir Belediyesinde de meclis üyesi olan yakın ekibinden Haşim Tuluk’u bıraktı. Yoğun bir gündem ile yapılan Ekim ayı meclis toplantısında tutuk bir yönetim izleyen Tuluk, konulara detaylı hakim olmadan ‘evet, ‘hayır’ maddelerin görüşülmesinden öteye gidilmemesine neden oldu.

 

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA MI HAZIRLANIYORLAR?

Partiyi dizayn etmeye yönelik ağır eleştirilerle gündeme gelen Vahap Seçer’in yakın ekibindeki isimleri ön plana çıkartmaya yönelik bir adım olarak tanımlanan bu yeni görevlendirmeler parti içinde de mecliste de tepki çekti.

Seçer’in belediye başkanlıkları ve meclis üyesi listelerine yön verme hamlesi hız kazanırken, ikidir meclis yönetiminin devredildiği isimlerin parti içinde sık sık tartışmalarla gündeme gelen kendine yakın iki isimden seçilmesi, parti içindeki yükseliş ile bu isimlerin ‘belediye başkanlığına hazırlandığı iddialarını da gündeme taşıdı.

 

CHP’LİLER İLE GİRDİĞİ TARTIŞMALARLA ÖNE ÇIKIYOR

Tuluk da Özalp da, sık sık partisi içerisindeki tartışmalarla da gündeme gelen isimler olarak çıkıyor. Toroslar Belediyesi meclis üyesi olan Hasan Özalp Önal, partilileri, Yenişehir Belediye Meclisi üyesi olan Haşim Tulunk ise Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile sık sık ters düşmesi ile tanınıyor.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA