Davultepe canavarı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Davultepe canavarı!


 

Mersin’de iş insanı Hüseyin Çalışkan, 100.Yıl Tabiat Parkı’nda gün gün betonlaşmayı arttırıyor! Davultepe canavarı olarak yorumlanan iş makineleri gece gündüz sahada betonlaşmayı arttıracak faaliyetlerine devam ediyor!

Hediye Eroğlu

 

Orman Bölge Müdürlüğünden kiraladığı Mezitli’deki Davultepe 100. Yıl Tabiat Parkı’nda doğa tahribatı yaratmakla eleştirilen Hüseyin Çalışkan, durdurulamıyor!

Sahildeki yapılaşma ve açtığı düğün salonu ile nesli tükenme tehlikesi altındaki deniz kaplumbağaları caretta carettaların yuvalama alanlarına zarar verdiği iddia edilse de buradaki faaliyetledine kesintisiz devam eden Çalışkan’ın son olarak alan içerisinde start verdiği inşaat tepkilere neden oldu. Gece gündüz sahada betonlaşmayı arttıracak faaliyetlerine devam eden Hüseyin Çalışkan’ın iş makinelerini ‘Davultepe canavarı’ olarak yorumlayan vatandaşlar yetkilileri bu durumu görmemekle eleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde, ‘plajlara ayak izinden başka hatıra bırakmayın!’ sloganıyla öğrencilerle sahil temizliği yaparak imaj tazeleme çalışan Hüseyin Çalışkan’ın, 100. Yıl Tabiat Parkı içindeki çamlık alanda beton dökmesine karşı yetkililer bir kez daha göreve çağrıldı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA