Ormanlarda ekosistem denetimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ormanlarda ekosistem denetimi


 

Haber Merkezi

 

Ülkemizin de dahil olduğu “International Co-operativeProgramme on Assessmentand Monitoring of Air Pollution Effects on Forests (ICP Forests)” programı kapsamında yoğun izleme noktalarında denetimler yapıldı.

Orman Genel Müdürlüğü, Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı, Orman Ekosistem Şube Müdürü Kamuran Birici, Ege Ormancılık Araştırma Enstitüsü Biyoloğu Dr. Hafize Handan Öner ve Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı, Orman Koruma Şube Müdürlüğü mühendisi İsmet Aslan öncülüğünde Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Veysel Önen ve Şube teknik personelleri, Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Orman İşletmeciliği ve Ekonomisi Başmühendisi Ali Topal ve Mersin Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin ve Arslanköy Orman İşletme Şefliği personelleri ile birlikte Arslanköy 27 no’lu yoğun izleme noktası (Seviye-2) alanında incelemelerde bulunuldu.

Arslanköy yoğun izleme izleme noktası (Seviye-2) alanında ‘hava kalitesi, döküntü, toprak çözeltisi, çökelme, biyolojik vejetasyon ve çeşitlilik’ konularında incelemeler yapıldı. İncelemeler sonucunda elde edilen bilgi ve veriler komisyon tarafından değerlendirilerek denetim tamamlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA