CHP’li Önal’dan başarısız yönetim | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’li Önal’dan başarısız yönetim


 

İlk kez yönettiği Mersin Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında başarısız bir performans ortaya koyan CHP’li Hasan Özalp Önal, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2023 Yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısının 2. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da yapıldı.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in katılmadığı toplantı Başkan Vekili Hasan Özalp Önal başkanlığında gerçekleştirildi.

Komisyonlara havale edilen 12 konu ile ek gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Özalp, ilk meclis yönetme görevinde başarısız bir performans ortaya koydu. Meclisteki müzakerelerde görüş birliği sağlanmasında müzakerelerde iyi bir idare ortaya koymakta zorlanan Önal, bu görevi yerine getirmede yetersiz kalması ile eleştiri oklarının hedefi olmaktan kaçamadı.  

Meclis toplantısında kabul edilen maddeler arasında sanat kulüpleri ve festivallere destek verilmesi ile ilgili maddeler de yer aldı. Oy birliği ile kabul edilen maddeler uyarınca Akdeniz Opera ve Bale Kulübü Derneği’nin ‘6. AKOB Ulusal Öğrenci Oda Müziği Yarışması’ için 40 bin TL ve İçel Sanat Kulübü’nün ‘28. Mersin Arkeoloji Günleri’ etkinliği için 50 bin TL ayni veya nakdi destek verilmesi kabul edildi. Ayrıca,  22-23-24 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ‘21. Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ için 500 bin TL maddi destek verilmesi kararlaştırıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA