CHP kutlamalarında kriz | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP kutlamalarında kriz


 

CHP Mersin İl Yönetiminin, 100’üncü yıl kutlamalarında son anda tarih ve saat değişimine gitmesi krize neden oldu. Parti tabanı son anda yapılan değişikliği kınayarak, yönetime istifa çağrısı yaptı.

Hediye Eroğlu

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), 100’üncü yıl kutlamalarında Mersin’de ‘tarih saat değişimi’ krizi yaşandı.

CHP Mersin İl Başkanlığınca ilk olarak kutlamaların 9 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 10.30‘da Cumhuriyet Alanındaki Atatürk Anıtına, ardından da İsmet İnönü Anıtına örgüt tarafından çelenk sunma töreni ile başlayacağı bildirildi. İl başkanlığından yapılan açıklamada kutlamaların aynı gün saat 19.00’da il başkanlığı binasında bir kokteyl ile süreceği bildirildi.

Ancak il başkanlığından yapılan ikinci duyuruda, “Partimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında 9 Eylül 2023 Cumartesi günü planlanan kokteylimiz 11 Eylül 2023 Pazartesi saat 19.00’ da İl Başkanlığı binamızda yapılacaktır” bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.

CHP Mersin İl Yönetiminin, 100’üncü yıl kutlamalarında son anda tarih ve saat değişimine gitmesi krize neden oldu. Parti tabanı son anda yapılan değişikliği kınayarak, yönetime istifa çağrısı yaptı.

 

CİDDİYETSİZLİK TEPKİSİ

Sosyal medya paylaşımlarında, parti yönetimine; “Senede bir defa yapılan bir etkinliğin tarihi ve saatini bile 24 saat içinde değiştirmek durumunda kalmak; Ciddiyetsizliğin, samimiyetsizliğin dik alasından başka bir şey değil Değişiklik yapma gerekçeniz nedir? Bu kadar mı plansız programsız kutlama etkinlik mesajı yayınlanır. Bu partinin kuruluş yıl dönümü şayet 09 Eylül ise kokteylini veya her ne kutlama etkinliği ise aynı gün yaparsın değil, yapmak zorundasın.

Ve üstelik etkinlik olarak 09 Eylül 2023 cumartesi saat 19.00 da yapacağını üyelerine 08 Eylül 2023 saat 16.41 de duyurduğun etkinlik saatine 7.30 saat kala, düzeltme mesajı adı altında; kokteyl etkinliğini 11 Eylül 2023 tarihine erteledim demek; Önce kendine, sonra Asırlık Çınar Partim CHP ye ve bu partinin temel taşı üyelerine saygısızlıktan başka bir anlam taşımaz. Böyle ciddiyetsizlik olmaz…Ertelemek zorunda mısın gerekçenin bana izah edeceksin. Yok yanlış mı mesaj yayınladın; O daha beter bir durum, zira yaptığınız bu kez ; doğum gününü gününde kutlayıp, pastayı 2 gün sonra keseceğiz demekle eş değer bir saçmalık örneği olur.

Sen kendi partinin kuruluş yıl dönümü etkinliğini bile planlamaktan aciz isen şayet; O parti yöneticiliği koltuğunda bir dakika bile durmaya hakkında hukukunda olamaz!

CHP Mersin İl Yönetimini şiddetle kınıyorum ve istifaya davet ediyorum!” tepkisi verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA