‘Önceliğimiz Mersin’de eğitimin kalitesini artırmak’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Önceliğimiz Mersin’de eğitimin kalitesini artırmak’


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birim amirleriyle 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayımlamış olduğu genelge ile Mersin’de okulların açılmasına ilişkin yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Koca, "Öncelikle bugüne kadar özveriyle ve başarıyla yürüttüğünüz çalışmalar için teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim yılında da çalışmalarımızı aynı özveriyle, titizlikle ve tüm kurumlarımızla ve meslektaşlarımızla diyalog içinde yürütmeye devam edeceğiz. Önceliğimiz ilimiz genelinde eğitimin kalitesini artırmak, fırsat eşitliği çerçevesinde evlatlarımıza eğitimde en iyi olanakları sunmak, velilerimizle ve meslektaşlarımızla diyaloğumuzu en sağlıklı şekilde sürdürmeye devam etmek, farklı projelerle çocuklarımızı pek çok alanda geliştirmek olacak. 11 Eylül'de okullarımız tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak öğrencilerimizi karşılayacaklar. Herhangi bir eksik olduğu takdirde en sağlıklı iletişimi kurup doğru yerlere ulaşarak eksiklerimizi tamamlayacağız. Şimdiden emekleriniz için teşekkür ediyor, hayırlı, sağlıklı, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi temenni ediyorum" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA