Üst geçit isteyen mahalleli, yolu trafiğe kapattı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Üst geçit isteyen mahalleli, yolu trafiğe kapattı!


 

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde yurttaşlar trafik kazalarına dikkat çekmek ve üst geçit taleplerinin duyurabilmek için eylem yaptı. Oturma eylemi gerçekleştiren mahalleli yolu trafiğe kapattı.

Haber Merkezi

 

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent Mahallesi sakinleri, trafik kazası meydana gelen caddeye üst geçit yapılması amacıyla eylem yaptı.

Alınan bilgiye göre, Mersin'in tatil beldelerinden olan Atakent Mahallesi Antalya yolu üzerinde trafik kazası meydana geldi. Bir kişinin yaralandığı kazanın ardından, mahalle sakinleri yolu trafiğe kapatarak oturma eylemi yaptı.

Şehirler arası ulaşımın sağlandığı yolda araç sürücülerin daha dikkatli olmalarını isteyen vatandaşlar, "Tatilcilerin de gelmesiyle nüfus yoğunluğu yaşanan yörede yaya geçidi uyarı tabelaları olmasına rağmen, sürücüler dikkatli olmuyorlar." dedi.

Yurttaşlar, yolun şehirlerarası bir yol olduğunu, araçların kontrollü geçmediğini, yaya geçidi ve uyarı tabelalarının olmasına rağmen sürücülerin dikkatli olmadıklarını belirterek, üst geçit yapılmasını istedi. Yetkililere seslenen yurttaşlar, “Daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor, üst geçit yapmanız için” Bu mevkide 80 kişi öldü. Buraya üst geçit istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA