Ormanın araç filosuna takviye | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ormanın araç filosuna takviye


 

Haber Merkezi

 

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne tahsis edilen 2 adet minibüs ile 1 adet dozer, araç filosuna eklendi. Mersinli ormancıların gücüne güç katarak daha etkili ve verimli bir şekilde çalışmalarını, ormancılık faaliyetlerinde ve ihtiyaç duyulan işlerde kullanmak üzere gönderilen araçlar, Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törenle teslim alındı.

Teslim törenine Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Mersin Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin, İşletme Müdür Yardımcısı Fahri Uzlar ve araçları teslim alacak olan şoförler katılım sağladı.

Bölge Müdürü Yalçın “Genel Müdürlüğümüz bizleri desteklemeye devam ediyor ekipman yönünden ne kadar güçlenirsek iş verimimiz de o kadar artar, işlerimiz daha da kolaylaşır. Bu manada Bakanlığımıza ve Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Araç ve makine filomuza yeni katılan minibüslerimiz ve dozerimiz kurumumuza hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Törenin ardından Bölge Müdürlüğü tarafından teslim alınan hizmet araçları görev yerlerine uğurlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA