‘Binadan ses geldi’ diyerek dışarı kaçtılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Binadan ses geldi’ diyerek dışarı kaçtılar


 

Kahramanmaraş depremlerinin şiddetli şekilde hissedildiği Akdeniz ilçesine bağlı İstiklal Caddesi üzerinde bir işyerinde binanın kolonlarından sesler geldiğini iddia eden çalışanlar işyerini boşaltarak dışarı kaçtı. Binanın hasarlı olduğu önü sürüldü.

Hediye Eroğlu

 

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Depremin ardından en büyüğü 6,6 büyüklüğünde olmak üzere an itibarıyla 42 artçı deprem meydana geldi.

Deprem; Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adana ve Mersin başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedildi. 10 ilde büyük hasar ve yıkama neden olan deprem binlerce canın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden oldu.

 

SES GELİYOR DİYEREK DIŞARI KAÇTILAR

Son olarak Mersin merkez Akdeniz ilçesine bağlı İstiklal Caddesi üzerinde Vakıf Katılım Bankası'nın faaliyet gösterdiği binanın kolonlarından sesler geldiğini iddia eden banka çalışanları binayı boşalttı. Çalışanlar bir süre dışarıda bekledikten sonra görevlilerin gelip inceleme yapması için yetkililere ulaşıldı. Gerek banka gerekse hemen yanındaki diğer iş yerlerinin de riskli olduğu önü sürüldü. İnceleme yapması için bölgeye ekiplerin gelmesi bekleniyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA