YİNE TUTTURAMADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİNE TUTTURAMADI!


 

Tevfik Sırrı Gür Katlı Otoparkı ve MESKİ’nin yeni binasına yönelik inşaatları 3,5 yıldır bitiremeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İstiklal Caddesi’nde süren düzenlemeye ilişkin “Aralık sonu bitireceğiz” dediği, çalışmaları da tamamlayamadı!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde göreve geldiği 3,5 yılda özellikle inşaat içerikli çalışmaların tamamlanmasına yönelik gecikmelerle sık sık eleştiri oklarının hedefi olan CHP’li Vahap Seçer, yine verdiği sözü tutamadı.

Ay başında Mersin Perakendeci İş İnsanları Derneği’nin (MEPİAD) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, İstiklal Caddesi esnafı ile bir araya gelen ve burada çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Seçer, gecikme sinyalini vererek, “İstiklal Caddesi 1. etap çalışması, en geç Aralık sonunda bitecek” demişti.

Ancak Tevfik Sırrı Gür Katlı Otoparkı ve MESKİ’nin yeni binasına yönelik inşaatları 3,5 yıldır bitiremeyen ve her seferinde topu müteahhitlere atarak işin içinden sıyrılmaya çalışan Seçer, İstiklal Caddesi’nde ki gecikmeden dolayı eleştiri konusu oldu.

Yağmur olmamasına rağmen yavaş ilerleyen çalışmalar hala tamamlanamazken, bölge sakinlerinin mağduriyet günden güne artıyor. Özellikle esnaf yaşanan gecikmeden dolayı kayba uğrarken kent merkezini kilitleyen çalışma trafiğinde aksamasına neden oluyor. Şehrin ortasındaki şantiye alanından evine, yerine veya okuluna ulaşmaya çalışanlar adeta survior parkurlarını aşarcasına çaba sarf ederken yetersiz önlemler olası kazalara, facialara davetiye çıkartıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA