MERSİN İÇİN İTİRAZDAN VAZGEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN İÇİN İTİRAZDAN VAZGEÇTİ


 

MTSO başkan adaylarından Alper Gürsoy, Ayhan Kızıltan’ın bir oyla kazandığı seçimlere itirazdan odanın sorunlara çözüm üretmek için çalışması adına itiraz etmekten vazgeçti.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin gündemini 4 aydır meşgul eden Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçimleri tamamlanarak yeni yönetim Ayhan Kızıltan’ın bir oyla seçimi kazanmasıyla belli oldu. Başkan adaylarından Alper Gürsoy, seçim sonuçlarına itiraz etmekten vazgeçti. Odanın önüne bakması, verilen sözlerin yerine getirilmesi için bu kararı aldıklarını söyleyen Gürsoy, “MTSO 4 aydır memleketin gündeminde. 31 bin üyenin temsilcileri olarak daha fazla gündem olmayalım. Mersin’in çok önemli sorunları var. Artık İnsanlar çalışsın, harekete geçsin, sorunlara yönelik çözüm önerileri hayata geçsin” dedi.

 

“KAZANAN MTSO, KAZANAN MERSİN OLSUN”

Gürsoy kamuoyuna yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Değerli Mersinliler 23 Aralık'ta sandığa giderek Yönetim Kurulumuzu seçtik. Geciken bu seçim süreci, odamıza ve Mersin’e zaten zaman kaybettirmişken, yasal hakkımız olmasına rağmen Yönetim Kurulu sonuçlarına itirazda bulunmayacağız. Yeni kadroların bir an önce çalışmalara başlaması, Mersin ve Mersinliler için birlikte üretmesi hepimizin ortak gayesidir. Bu vesileyle yeni Yönetim Kurulumuzu ve yeni Meclisimizi tekrar kutlarım. Kazanan MTSO, kazanan Mersin olsun.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA