Öğretmen Ali derdini sahneden anlattı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öğretmen Ali derdini sahneden anlattı


 

Eğitim-İş Sendikası Mersin Şubesi, günümüzün enflasyon altında ezilen ‘Öğretmen Ali’sini canlı performans ile sahneden anlattı. Sendika Şube Başkanı Yakup Tekin’in performansı büyük beğeni topladı.

HEDİYE EROĞLU

 

Taleplerini ve itirazların eylemler, etkinlikler ve basın açıklamaları ile anlatmaya çalışan Eğitim İş Mersin Şubesi, sanatsal yönünü de ortaya koyacak bir çalışmaya imza atarak farkını ortaya koydu.

Bir öğretmenin, yaşanılan yüksek enflasyon oranlarına bağlı ekonomik ve sosyal sıkıntıları, öğrencilerine duyduğu sevgisini anlatan “Öğretmen Ali” adlı idealist bir öğretmen karakteri yaratan sendika şube başkanı Yakup Tekin, sahnede sergilediği canlı performans ile bu karaktere hayat verdi.

Büyükşehir Belediye Nikah ve Etkinlik Salonunda düzenlenen etkinliğe ilgi yoğun oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanım Engin Yıldırım, İl Milli Eğitim Şube Müdürüm İbrahim Halil Ulaş, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Şaban Türkmen ve Murat Kazan, Fatih Deveci İlkokulu Müdürüm Haydar Karlı’nın yanı sıra eğitim camiasından çok sayıda davetli bu etkinlikte buluştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA