Devre arasına sıkıntılı girdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Devre arasına sıkıntılı girdi


 

Geçtiğimiz günlerde aynı yıl içinde 3’üncü defa kongreye giderek yönetim krizine çözüm bulmaya çalışan Tarsus İdman Yurdu’nda kongrede çare olmadı. TİY sahasında İnelgölspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 2'nci Ligde kötü bir sezon geçiren, hafta içi yaptığı kongre ile başkanını değiştiren Tarsus İdman Yurdu'na yeni yönetim de çare olamadı. Evinde ilk yarının son maçında İnegölspor ile karşılaşan Tarsus İdman Yurdu, maça istediği gibi başlayamadı. Tutuk bir ilk yarı sergileyen Sarı Lacivertli ekip gol atmayı başaramayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıya hızlı bir giriş yapan konuk ekip İnegölspor 46'ncı dakikada 1-0 öne geçti.

Bahadır Taşdelen ile 1-0  öne geçen İnegölspor’un skoru korumak için oyunu kendi sahasında kabul etmesi Sarı Lacivertli ekibin daha atak oynamasını neden oldu. Rakip takım üzerinde baskısını artıran Tarsus İdman Yurdu maçın son dakikalarında bulduğu golle maça eşitliği getirdi. 84'ncü Yusuf Talum sahneye çıkarak attığı golle takımına 1 puan kazandırdı 1-1. Tarsus İdman Yurdu aldığı 1 puanla ligde 14'ncü sıraya yerleşerek devre arasına 20 puanla girdi. Tarsus İdman Yurdu devre arasında yapacağı transferlerle alt sıralardan kurtulmaya çalışacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA