Akdeniz’de kavga: 2 kişi tutuklandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de kavga: 2 kişi tutuklandı


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Akdeniz ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında kavga çıktığı. Tarafların bir birilerini araçlarla kovaladığı kavgada, emniyet güçlerince gözaltına alınan 13 kişiden 2’si tutuklandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçlulara yönelik sürdürülen çalışma neticesinde; D400 Karayolu Bekirde Kavşağında kalabalık grubun kavga ettiği ve araçlarla birbirlerini kovaladıkları bilgisi edindi. Olay yerinden kaçan 3 araç ve 13 şüpheli, emniyet ekiplerince hızlı bir şekilde olaya karıştıkları suç unsurları ve araçlar ile yakalandı.

Birinci  taraf; K.A, D.B, B.A, T.T, M.T, U.K, F.K, P.P ve A.A. isimli şahıslar kullanmış oldukları araçlarla birlikte ekiplerin titiz çalışması neticesinde yakalandı ve K.A ile F.K çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

K.A. isimli şahıstan; üzerinde ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjöre basılı şekilde 5 adet fişek, P.P. isimli şahıstan; üzerinde ruhsatsız kurusıkı tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör,

A.A. isimli şahıstan; 1 adet sustalı tabir edilen bıçak, B.A isimli şahıstan; 1 adet bıçak ele geçirildi.

İkinci taraftan ise; M.Ç, D.Ç. B.Ç. isimli şahıslar yakalandı. M.Ç. isimli şahısın üzerinde ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjöre basılı vaziyette 3 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca olay yerinden kaçtığı tespit edilen araç, emniyet ekiplerince yapılan titiz çalışma sonucu yakalandı. Bahse konu yapılan aramada; 1 adet tam otomatik ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjöre basılı vaziyette 8 fişek, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjöre basılı vaziyette 7 adet fişek ele geçirildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA