Sahte doktor kıskıvrak yakalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sahte doktor kıskıvrak yakalandı


 

Haber Merkezi

 

Toroslar’da antestezi doktoru olduğunu söyleyerek hastaneden önlük almaya çalışan bir şahıs, doktor olmadığının anlaşılması üzerine güvenlikler tarafından yakalandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan M.K.U isimli şahıs hastane görevlilerine anestezi doktoru olduğunu söyleyerek önlük temin etmek için çocuk yoğun bakım ünitesine giriş yapmaya çalıştığı esnada,  sahte doktor olduğunun anlaşılması üzerine güvenlik görevlilerince yakalandı.

Şüpheliden alınan ifadeye göre, KBB polikliniğinde muayene olabilmek için boş olan başka bir odadan doktor önlüğü aldığını ve bu önlükle kendisini KBB doktoruna doktor olarak tanıttığını ve muayene olduğunu daha sonra hastaneden ayrıldığını ve eve gittiğini belirtti. Şüpheli, doktorluğun nasıl olduğunu merak ettiği için gece sıralarında hastaneye kadın doğum servisinden giriş yapmaya çalıştığı esnada doktor önlüğünün içerisindeki takip cihazı alarmı çalınca hastane güvenlik görevlilerine sağlıkçı olduğunu ve bugün gündüz muayene olurken önlüklerin karıştığını ve önlüğü bırakmak için geldiğini söylediğini ifade etti. Şüpheli, oradan ayrılarak çocuk yoğun bakım ünitesi bina girişinde bulunan görevlilerden anestezi uzmanı doktorum diyerek önlük temin etmelerini istediğini, önlük almak için temizlik görevlileriyle birlikte çocuk yoğun bakım ünitesine girerken hastane güvenlik görevlileri tarafından yakalandığını beyan ettti. Emniyet, şüphelinin konu ile ilgili günün nöbetçi cumhuriyet savcısınca gözaltı talimatı verilerek gerekli tahkikatın ardından şüpheli mevcutlu olarak adli makamlara sevk edileceğini açıkladı.

 

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA