Kolay karşılaşma yok | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kolay karşılaşma yok


 

Mersin Süper Amatör Lig’de her iki grupta ligde kalma mücadelesi artan tempo ile kıyasıya sürüyor.

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Ligde A grubu bir haftanın ardından ikinci yarının ilk maçına çıktı. B grubunda ise ikinci yarının ikinci maçları ile lig kaldığı yerden devam etti. A grubun lideri Camspor zorlu Karacailyas Veteranlar maçını 4 golle aşarken B grubunda Erdemli Belediyespor haftayı 1 puanla kapattı. Her iki grupta ligde kalma mücadelesi de artan tempo ile kıyasıya sürüyor.

 

LİDER FARKLI İLERLİYOR

A grubu lideri Mersin Camspor ikinci yarının ilk maçında Karacailyas’da Karacailyas Veteranlar Kulübü ile karşılaşatı. 5golün atıldığı karşılaşmada lider Camspor 90 dakika boyunca sergilediği güzel futbola rakibini 4-1 geçerek liderliğini kimseye kaptırmadı. Düşme potasının hemen üstünde yer alan Karacailyas lider kaybetse de ligde ki yerini korudu.

Camspor haftaya ligde kalma mücadelesi veren Kuvayi Milliyespor’u konuk edecek. Karacailyas Veteranlar Kulübü play-off mücadelesi veren Silifke İdman Yurdu ile oynayacak.

 

YALNIZ BIRAKMIYOR

Lider ile aynı puana sahip olan Mezitli 33 Spor haftayı 3 puanla kapatarak ikinci yarıya galibiyetle başladı. Mersin Yolspor ile deplasmanda karşılaşan Mezitli çok çekişmeli geçen maçta attığı tek golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak lideri zirvede yalnız bırakmadı. Zaman zaman zorlanan Mezitli gol bölgelerinde beceriksiz kalınca karşılaşmayı attığı tek golle kazandı. Mezitli 33 Spor hafta sonu Ormanspor ile oynayacak.

 

PUANLAR PAYLAŞILDI

Lige play-off için başlayan iki ekip hafta sonu Koray Aydın Stadyumunda karşı karşıya geldi. 18 puanı bulunan Toroslar Belediyespor 20 puanlı Akdeniz Belediyespor’u konuk etti. Her iki takımında mücadeleci bir oyun sergilediği karşılaşmada karşılıklı atılan gollerle karşılaşma 1-1 sona erdi. Play-off için mücadele eden iki ekipte 1’er puana razı olarak sahadan ayrılırken haftaya biraz daha kolay maçlara çıkacaklar.

Akdeniz Belediyespor Mersin Yolspor ile oynayacak. Karşılaşma Seyfi Ali Türkoğlu suni çim sahada oynanacak. Toroslar Belediyespor’un konuğu İdman Yurdu 1925 olacak. İdman Yurdu 1925 lige tutunmaya çalışırken Toroslar ekibi play-off için sahaya çıkacak.

B grubunda lider Erdemli Belediyespor haftalar sonra puan kaybı yaşadı. Liderin puan kaybettiği hafta da Mersin 33 FK galip gelerek arada ki puan farkını azaltmayı başardı.

 

LİDER PUAN KAYBETTİ

B grubunda haftalardır liderlik koltuğunda oturan Erdemli Belediyespor haftalar sonra ilk puan kaybını yaşadı. Play-off şansını korumak isteyen Mut İdman Yurdu Belediyespor konuk eden Erdemli ekibi zor bir doksan dakika geçirdi. Her iki takımında gol pozisyonu üretmekte zorlanmadığı karşılaşmada karşılıklı atılan 1’er gollerle maç 1-1 tamamlandı.

Haftalar sonra puan kaybı yaşayan Erdemli 1 puan alarak 25 puanla liderliğini sürdürdü. Mut temsilcisi liderden aldığı 1 puanla 21 puana yükselirken play-off umudunu diğer haftalara taşıdı. Lider Erdemli Beledieyspor haftaya Erdemli derbisinde Erdemli Yörükspor ile karşılaşacak. Mut İdman Yurdu ise ligin zayıf ekiplerinden Tarsusgücü ile Mut’ta karşı karşıya gelecek.

 

YÖRÜKLER ÇIKIŞ ARIYOR

Ligin 2’nci yarısında oynadığı iki karşılaşmada 4 puan toplayan Erdemli Yörükspor toparlanıyor. İlk yarının son haftalarında aldığı kötü sonuçlarla 3’ncü sıraya kadar düşen Yörükler Tarsus deplasmanından 3 puanla dönerek bende varım dedi. Tarsusspor’u tek golle geçen Erdemli ekibi play-off şansını önümüzde ki haftaya taşıdı.

Erdemli Yörükspor hafta sonu Erdemli derbisinde Erdemli Belediyespor ile oynayacak. Kendisi için 6 puan değerinde ki karşılaşmayı kazanması halinde moralin yanı sıra play-off için umut tazeleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA