Birim proje sorumlularına eğitim verildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Birim proje sorumlularına eğitim verildi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletme Müdürlükleri birim proje sorumlularına, Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından eğitim verildi.

Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman Sağlam, Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Songül Bahar Uğuz’un da katılımlarıyla gerçekleştirilen eğitimde, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS), E-imza, yardım masası ve bilgi güvenliği konuları ile uygulamalarda karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların nasıl çözüleceği hakkında yapılması gereken işlemlere dair bilgiler verildi.

Yalçın, açılış konuşmasında “Orman Genel Müdürlüğüyle birlikte içinde bulunduğumuz bilgi çağında yazılımsal ve donanımsal anlamda teknolojiyi yakından takip etmekteyiz. Sizlerin bu konuda bağlı bulunduğunuz İşletme Müdürlükleriniz bünyesinde, üzerinize düşen görevi layıkıyla yaptığınızı biliyorum ve bunun sizlerce devamının getirileceğine inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA