Geleceğin denizcileri sektörle buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Geleceğin denizcileri sektörle buluştu


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, “Atölye tadında buluşmalar” denizcilik alanında devam etti.

Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde; İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında ki toplantı; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Baykal Başdemir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlutekin Baş, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, sektör temsilcileri Murat Arslan, Oğuzhan Sarıakçalı ve Malik Durmuşlu'nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Okulda öğrenim gören 33 öğrencinin sektör temsilcileriyle bir araya geldiği etkinlikte Adem Koca, "Bugün Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 33 öğrencimiz, sektör temsilcileriyle bir araya geliyor. Tüm dünyada nitelikli iş gücü açığı ve istihdam sorunu olduğu bilinmektedir. Bu anlamda mesleki eğitim gören öğrencilerimiz ile sektör temsilcilerinin buluşması, gençlerimizin ve yeni bir yüzyıla hazırlanan ülkemizin geleceği açısından çok kıymetlidir.

Güçlü bir Türkiye için gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak yetişmeleri, öncü olmaları, uzmanı oldukları alanda istihdam olanaklarından azami derecede faydalanmaları biz eğitimcilerin temel amaçlarındandır. Kendini geliştiren, mesleki alanında uzmanlaşan, gelişime ve değişime açık olan insan hayatı boyunca kazanacak, kendine de çevresine de milletine de en yüksek faydayı sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle etkinliklerin başarıyla sürdürülmesini temenni ediyor, projede emeği geçen tüm sektör temsilcilerimize, bugün burada konuşmalarını yaparak çok değerli bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan tüm konuşmacılara, tüm meslektaşlarıma ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum." dedi.

Tematik olarak belirlen 7 ana alana yönelik 7 mesleki ve teknik eğitim okulunda öncelikle atölye imkânları göz önüne alınarak Mersin Atölye Tadında Buluşmalar adlı etkinlik serisinin devam edeceği bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA