REKTÖR ÇAMSARI’DAN GİDERAYAK 20 YENİ KADRO! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

REKTÖR ÇAMSARI’DAN GİDERAYAK 20 YENİ KADRO!


 

Sık sık skandallarla gündeme gelen ve son olarak dolu kadrolara atama yapıldığı Sayıştay raporu ile ortaya çıkan Mersin Üniversitesi’ne (MEÜ), 20 yeni öğretim üyesi alınacak. Bu ay rektör değişimi yaşanması beklenen üniversitede rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın giderek 20 yeni kadro için harekete geçmesi dikkat çekti.

HEDİYE EROĞLU

 

Akademik kadrosunda çok sayıda akraba, eş, dost yer alması ile sık sık gündeme gelen Mersin Üniversitesi (MEÜ), yeni dönem öncesi 20 öğretim üyesi alacak.

Sık sık üniversite yönetiminin eş ve yakın akrabalarının atama skandalları ile gündeme gelen  MEÜ’de ki son alım da dikkat çekti. Bu ay rektör değişimi yaşanması beklenen üniversitede geçen ay 43 yeni öğretim üyesi alımı için kadro açan Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın giderek 20 yeni kadro için harekete geçmesi tepkiye neden oldu.

Basın İlan Kurumu internet sitesi ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Mersin Üniversitesi ilanda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23. 24. ve 26. maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca öğretim üyesi alınacak.

İlan için başvurular 2 Kasım'da başlayacak ve 16 Kasım 2022 tarihinde son bulacak.

 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Yeni karar ile Denizcilik Fakültesine doktora unvanına sahip bir öğretim görevlisi, Diş Hekimliği Fakültesine doktora unvanına sahip 2 öğretim görevlisi ve bir profesör, Eğitim Fakültesine doktora unvanına sahip bir öğretim görevlisi, Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokuluna bir profesör, Eczacılık Fakültesine doktora unvanına sahip bir öğretim görevlisi, Hemşirelik Fakültesine bir doçent, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesine doktora unvanına sahip bir öğretim görevlisi, Mühendislik Fakültesine doktora unvanına sahip bir öğretim görevlisi, Spor Bilimleri Fakültesine bir doçent ve bir doktora unvanına sahip bir öğretim görevlisi, Su Ürünleri Fakültesine bir profesör, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna bir doktora unvanına sahip bir öğretim görevlisi, Tıp Fakültesine 4 profesör, bir doçent, bir doktora unvanına sahip bir öğretim görevlisi alınacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA