İşten çıkarmalar için Büyükşehir’e müfettiş mi geldi? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İşten çıkarmalar için Büyükşehir’e müfettiş mi geldi?


 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden eksik olmayan müfettişlerin bu defa işten çıkarma iddiaları ile ilgili inceleme için kente geldiği ileri sürüldü.

Katıldığı bir televizyon programında müfettişlerin gelişine ilişkin duyumlar aldıklarını söyleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara, “Başkan Vahap beyin meclisi germe noktasındaki ilk hamlesi işten çıkarmalar oldu. Performans adı altında kimilerine göre 2 bin, kimilerine göre 4 bin denilerek bir siyaset dönüyor Mersin’de. Rakamlar açıklanandan çok daha fazla, bunu denetim komisyonunda görev aldığım dönemden biliyorum. Performans adı altında yapılan işten çıkarmalarla ilgili bu konuyla ilgili İçişleri Bakanlığının soruşturma izni verdiği ve müfettişlerin bu konuyla ilgili bu hafta belediyeye geldiğine dair duyumlar alıyoruz. İncelemeler sonucunda müfettişler bir zaaf veya suç bulursa, bürokratlara da başkana da kamu zararı çıkacak ki bu da şehrimize, yapımıza zarar verecek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA