BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZETEMİZE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZETEMİZE ZİYARET


 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gazetemizi ziyaret ederek, bağımsız ve tarafsız yayıncılık ilkesiyle yayın hayatına devam Haberci Gazetesi’ni tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

HEDİYE EROĞLU

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Haberci Gazetesi'ni ziyaret ederek, Genel Koordinatör Yüksel Ekici ve Haber Müdürü Hediye Eroğlu ile bir araya geldi. Yerel basını önemsediklerini ve fikir alış verişinde bulunmaya özen gösterdiklerini söyleyen Yılmaz, kentin sorunlarının çözümünde bağımsız ve tarafsız yayıncılık ilkesiyle yayın hayatına devam Haberci Gazetesi’ni tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Toroslar Belediyesi’nin diyaloga açık ve şeffaf yönetim anlayışı ile her kesimi kucaklayarak hizmet üretme çabasında olduğunu aktaran Başkan Yılmaz, bu anlamda çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.

Gazeteci Yüksel Ekici de, Başkan Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Başkan Atsız Afşın Yılmaz’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Toroslar’ı yeniden yatma gayretlerini olumlu buluyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA