Otomobilin çarptığı MEÜ öğrencisi Melisa defnedildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Otomobilin çarptığı MEÜ öğrencisi Melisa defnedildi


 

Mersin’de yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Melisa Edik, memleketi Hatay’da son yolculuğuna uğurlandı.

Mersin’de yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu yaralandıktan sonra yaklaşık 1 haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybeden üniversite öğrencisi Melisa Edik, memleketi Hatay’ın Dörtyol ilçesinde toprağa verildi.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan 19 yaşındaki Melisa Edik adlı genç kız yaklaşık 15-20 gün önce üniversite eğitimi için geldiği Mersin’de yolun karşısına geçtiği sırada, sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kazanın ardından ağır yaralı olarak Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılan ve 1 haftadır hastanede yaşam mücadelesi veren Mersin Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü 1. sınıf öğrencisi Melisa Edik hayatını kaybetti. Hastane morgundan alınarak baba ocağı Kuzuculu Mahallesi'ne getirilen Melisa Edik, alınan helalliğin ardından kılınan cenaze namazı sonrası Kuzuculu Asri Mezarlığı'nda ailesi, yakınları ve arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA