“TOROSLAR’DA 21 KATA KARŞI DEĞİLİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TOROSLAR’DA 21 KATA KARŞI DEĞİLİZ”


 

Toroslar’da Okan Merzeci Mahallesinin kuzeyinde bulunan küçük parsellerden oluşan bölgeye 21 kat yüksekliği halkı verilmesine şerh düşen CHP adına Meclis Üyesi Tuncay Gökçel’den açıklama geldi. Gökçel; “Toroslar’a 21 kata karşı değiliz. Söz konusu bölgede karşıyız, halk da istemedi” dedi

HEDİYE EROĞLU

 

Toroslar’da kat yüksekliği ve yoğunluğunun arttırılması ile ilgili çalışmalara ilişkin CHP’nin şerhlerine Meclis Üyesi Tuncay Gökçel’den açıklama geldi.

Gökçel, 9’uncu etap kapsamındaki; batıda Müftü Deresi doğuda Akbelen Bulvarı, güneyde Hüseyin Okan Mezeci bulvarı ve kuzeyde 4. Çevre Yoluna sınırı bulunan 315 hektarlık alan için 21 kat yüksekliği hakkı verilmesi ile itirazlarının nedenlerinin anlattı.

 

“O BÖLGEDE 21 KAT OLMAZ”

CHP’nin karşı çıktığı ve itirazların dikkate alınması çaba göstermesine rağmen Büyükşehir Meclisinde Cumhur İttifakı’nın sandalye üstünlüğü reddedilen söz konusu bölgede kat yüksekliğinin 21 kata çıkarılması ile ilgili Gökçel, “Cumhuriyet Halk Partisi, Toroslar’da 21 katın tamamına karşı değildir. Bizim kabul etmediğimiz ve itirazları haklı bulduğumuz bölge teknik anlamda 21 kata çıkarılması mümkün olmayan bir alandır. Toros Marketin karşısında, Okan Merzeci Mahallesinin kuzeyinde bulunan küçük parsellerden oluşan bölge sakinlerinin 21 kat itirazı haklıdır. Değil 21 kat, bu parsel ve ada düzenine göre 3 kat yapılması dahi mümkün değildir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak teknik olmayan bu plan kararına karşı vatandaşın haklı itirazını ret eden komisyon kararına muhalefet şerhi koyduk” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA