30 TL için cinayete kurban gitmiş! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

30 TL için cinayete kurban gitmiş!


 

Mersin’de 11 yıl önce işlenen faili meçhul cinayet aydınlatıldı. Beyin kanamsından öldüğü sanılan M.T’nin patronu ile 30 TL için çıkan tartışma sonunu cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Haber Merkezi

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü, 11 yıllık faili meçhul cinayeti titiz çalışma ile aydınlattı. Mersin’in Toroslar ilçesinde 6 Ocak 2011 günü Toroslar ilçesi Kurdali mahallesinde meydana gelen olayda 32 yaşındaki M.T başına künt cisimle vurulması neticesi hayatını kaybetti.

Cinayet Büro Amirliğince faili meçhul cinayet dosyası tekrardan incelendi ve yapılan inceleme neticesi hurdacılık yapan M.T’nin olay tarihinde il genelinde hurdacılık yaptığı, arkadaş çevresi olan çok sayıda şahısla kapsamlı görüşmeler gerçekleştirdiği tespit edildi.

Yapılan HTS incelemeleri, saha çalışmaları ve alınan tanık ifadeleri neticesi elde edilen bilgilere göre olayın olduğu yer, şüpheli ve maktulün geliş gidiş güzergahları tespit edilerek güzergahta bulunan çok sayıda mahalle sakiniyle yapılan kapsamlı görüşmeler yapıldı.

M.T’nin o dönem hurda işinde patronu olan S.Y. ile arasındaki 30 TL alacak verecek konusu yüzünden tartışma yaşadığı öğrenildi. Sonrasında M.T’nin patronu S.Y. tarafından darp edildiği ve başına aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçirerek olayın meydana geldiği tespit edildi

Şüpheli S.Y.’nin 2012 yılında Muş’a taşındığı ve halen orada ikamet ettiği anlaşılması üzerine Muş ili Dilimli köyünde yapılan operasyon sonucu şüpheli şahıs yakalanarak Mersin’e getirildi. İşlemleri sonucu adli mercilere sevk edilen S.Y. kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA