“FİKİR ALIŞVERİŞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“FİKİR ALIŞVERİŞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”


 

Haberci Gazetesi’ni ziyaret gederek gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Mersin’in aydınlık geleceğini birlikte inşa etmek adına kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere sivil toplum ve halkımızla birlikte hareket ediyor, fikir alışverişine büyük önem veriyoruz” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde Basın Yayın Müdürü Tuncay Karakaş ile birlikte Haberci Gazetesi’ni ziyaret etti.

Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aslan, gazeteci Yüksel Ekici, Haber Müdürü Hediye Eroğlu ve Gazeteci Ali Şanlı’nın da katıldığı ziyarette karşılıklı fikir alış verişi yapıldı. Projelerini anlatan Başkan Gültak, çalışmaları hakkında soruları yanıtladı.

Mersin’in kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun altını çizen Başkan Gültak, bu kapsamda Çay Mahallesi ve Barış Mahallesindeki projelerin gelecek için kente umut olduğunu dile getirdi.

Mersin’in her anlamdaki sorunlarının kurtuluşunun dönüşümden geçtiğini belirten Gültak, “Ulaşımdan çevreye, imara pek çok sorunumuz var ve bunların büyük kısmı da bizim bölgemizde. Çünkü Akdeniz, Mersin’in kalbi. Bu sorunları çözmemiz için adeta şehrin yeniden imarı gerekmekte. Ancak bu da dönüşümle olabilir. Biz bu inançla Barış ve Çay Mahallesinde kente rol model olacak çalışmalara imza atıyoruz.

 

“FİKİR ALIŞVERİŞİ İÇERİSİNDE OLMAK BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

İyi bir ekibimiz var. Gönülden çalışmalarla bir yandan halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken diğer yandan sorunlara çözüm üreten hizmetlerimiz ile belediyecilik hizmetlerimizi en üst seviyeye çıkartarak sunuyoruz. Mersin’in aydınlık geleceğini birlikte inşa etmek adına kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere sivil toplum ve halkımızla birlikte hareket ediyor, fikir alışverişine büyük önem veriyoruz. Yapıcı eleştirilerden çalışmalarımızın kalite ve verimliliği daha üst seviyelere taşımak adına yararlanmaya önem gösteriyoruz. Bu kapsamda da ilimizin önde gelen basın yayın kuruluşlarından Haberci Gazetesi’ni ziyaret etmek istedik. Sizlerin fikirleri, eleştirileri bizler için önemli. Çünkü siz de halk için kamu görevi yapıyor, şehrimizi, ülkemizi daha ileriye taşımak için çabalıyorsunuz. Bu anlamda sizlerle birlikte karşılıklı fikir alışverişi içerisinde olmak bizler için önemli” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA