KAYIP GENÇ MERSİN’DE ARANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYIP GENÇ MERSİN’DE ARANIYOR


 

Mardin’deki evinden habersiz bir şekilde ayrılan 15 yaşındaki Muhammet Bilgiç’in, Mersin’e geldiğini öğrenen ailesi genci arıyor.

Barış ÇOBAN

 

Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki evinden habersiz bir şekilde ayrılan ve önceki gün akşam 20:30 sularında Mersin’e geldiği öğrenilen Muhammet Bilgiç isimli 15 yaşındaki genç, kayboldu.

Kayıp gencin ailesi habersiz bir şekilde evden ayrılan genci bulmak için harekete geçti. Güvenlik güçlerin başvurarak kayıp ihbarında bulunan Bilgiç ailesi ayrıca kendi imkanları ile arama çalışmalarına başladı. 15 yaşındaki Muhammet Bilgiç’in Mersin’e gediğini bilgisini alan aile, daha önce yalnız başına Mardin dışına çıkmamış olan genci bulmak için Mersin Emniyeti’nden de yardım istedi.

Cep telefonu bulunmayan ve Mersin’de gidebileceği bir akrabası olmadığı öğrenilen Muhammet Bilgiç’in en son Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde görüldüğü öğrenen ailesi, Mersinlilere de yardım çağrısında bulundu.

Gencin daha önce böyle bir şey yapmadığını ve sorunları olmadığını belirten aile, hayırsever vatandaşlardan Muhammet Bilgiç’i görmeleri veya hakkında bilgi sahibi olmaları halinde güvenlik güçlerine durumu bildirmelerini istedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA