LİSTE KRİZİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİSTE KRİZİ!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin spor kulüplerine yönelik nakdi desteğinde skandal yaşandı. Geçen yılın listesi ile kulüplere destek verilmek istendi. BAL’da olmayan takımlara bu kategoride destek verilmek istenmesinde gelen itirazlar üzerine geri adım atıldı!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, faal olan spor kulüplerine yönelik nakdi destek verdi.

Destek töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, amatör spor kulüplerine ve başarılı sporculara 2020’de 570 bin, 2021’de 419 bin, bu yıl içerisinde de 1 milyon 148 bin lira ödül dağıttıklarını ifade etti.

Başkan Seçer, “Buradaki amacımız sizlere katkı yapmak. 2020 yılında 875 bin lira bir katkımız olmuş kulüplerimize. 2021de 1 milyon 444 bin lira, bu yıl ise 219 kulübümüze toplamda 4 milyon 66 bin lira katkı yapıyoruz. Yani geçen yıla göre yüzde 181’lik bir artış. TÜİK’in enflasyon rakamlarından gidersek yanlış bir rakam elde edebiliriz. Başarınız için sizlere katkı sunacağına inanıyorum” dedi.

 

BAZILARI LİSTEDE BİLE YOK!

Ancak törende geçen yılın listesi ile kulüplere deste verilmek istenmesi krize neden oldu. Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) düşe takımların bu kategoride destek alacağı açıklanırken, bazı kulüplerin de hiç deste almadığı görüldü. Bunun üzerine kentte tepkiler gündeme gelirken itirazlar nedeniyle geri adım atılması için harekete geçildi.

BAL’da oynayan 3 takıma sadece bu kategoride deste verilmesi beklenirken, listede olman kulüplerin destek alıp alamayacağı henüz belli olmadı.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA