Yine Mersin Limanı… Yine muz… Yine kokain | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yine Mersin Limanı… Yine muz… Yine kokain


 

Mersin Limanı’nda muz yüklü görünümlü konteynerlerdeki uyuşturucu ticaretine büyük bir darbe daha geldi. Son operasyonda 48 kilo kokain ele geçirildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Limanı’nda sık sık muz kolileri içerisinde ele geçirilen uyuşturucuya rağmen kaçakçılar bu hattı kullanmaktan ir türlü vazgeçmiyor. Muhalefet iktidara yüklenirken Mersin Limanı’nda muz yüklü görünümlü konteynerlerdeki uyuşturucu ticaretine büyük bir darbe daha geldi. Son operasyonda 48 kilo kokain ele geçirildi.

 

NARKOTİK DEDEKTÖR KÖPEKLER AFFETMEDİ

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ekvator ülkesinden ülkemize bandıralı konteyner gemisiyle gelen muz yüklü konteyner zulasında yüksek miktarda kokain yakaladı.

Narkotik dedektör köpekleri Brego ve Miror’un da dahil edildiği aramada muz konteyneri havalandırma boşluğunda 40 adet, 48 kilo 800 gram kokain maddesi ele geçirildi. Yapılan operasyon neticesinde şüphelilerden M.K - A.K. - G.S. - A.U.B. - E.G.Ö yakalandı ve gerekli işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilecek.   



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA