İnfial yaratan olaya iki tutuklama | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İnfial yaratan olaya iki tutuklama


 

Mersin’de H.G isimli erkeğin sevgilisi R.E’yi, beyzbol sopasıyla öldüresiye dövüp bıçakla yaraladı. Olayla ilgili harekete geçen Erdemli Başsavcılığı’nın operasyonu ile H.G ve arkadaşı M.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Erdemli ilçesinde H. S. isimli şahıs, sevgilisi olduğu iddia edilen R.E’yi öldüresiye darp etti. Kadını beyzbol sopasıyla şiddet uygulayıp defalarca bıçaklayan saldırgan sosyal medyada büyük tepki gördü.

Sosyal medya hesaplarında bolca ülkücü işareti yaptığı fotoğraflar bulunan H. S.'in kadına fiziki saldırıdan sonra da cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Sosyal medya görüntülerin paylaşılmasının ardından çok sayıda yurttaş, H. S.’in tutuklanması için yetkililere çağrı yaptı.

Ülke genelinde infial yaratan görüntülerin kısa sürede sosyal medyada gündem olması ile Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Yetkililerde alınan bilgile göre olaya ilişkin Erdemli Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında şüpheli H. S. ve M. G., müşteki R. E.’yi, karşı iştirak halinde silahla yaralama ve hürriyeti yoksun kılma suçlarından sevk edildiği Sulh Ceza hakimliğince tutuklandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA