OTOBÜSLER ÜCRETSİZ, SEFERLER GECİKMELİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OTOBÜSLER ÜCRETSİZ, SEFERLER GECİKMELİ


 

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ücretsiz olan belediye otobüslerinde seferlerin gecikmeli yapılması vatandaşı isyan ettirdi.

Hasan Küçük

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle toplu ulaşım araçlarını 1 günlüğüne ücretsiz yaptı. Belediye otobüslerinin ücretsiz yapılması vatandaşları sevindirdi ancak bazı hat seferlerinde yaşanan gecikmeler vatandaşların tepkise neden oldu. Vatandaşlar otobüslerin gecikmesi nedeniyle uzun süre  duraklarda beklemek zorunda kaldı. Normalde 20 dakika veya yarım saatte bir gelmesi gereken otobüslerinin 45 dakika beklemelerine rağmen gelmemesi nedeniyle sıcakta beklemek zorunda kalan vatandaşlar yetkililere tepki gösterdi. Emekli olduğunu belirten Mustafa Cingiziz isimli bir vatandaş Tece-Davultepe tarafına gitmek istediğini ifade ederek "Postanenin oradaki durakta 1 saat beklememe rağmen otobüsüm gelmedi. Normal günlerde 20 dakika yada yarım saatte bir gelen otobüsümüz gelmedi" dedi.  Yıldız Yılmaz isimli bir vatandaş ise Tece ve Davultepe'ye gitmek için 10 veya 156 numaralı otobüsü yarım saatten daha fazla bir süredir gelmediğini kaydetti.

Afetevler Mahallesi'nde oturduğunu anlatan Mersin'de esnaflık yaptığını anlatan Süleyman Kar ise "Sabahleyin Afetevler'de çarşıya gelecektim. Normalde 08.15'de bindiğim otobüsümüz 20 dakika gecikmeli geldi. Şu an yine evime gideceğim Yaşat Durağında 40 dakikadır beklediğim halde otobüsümüz gelmedi. Otobüslerin ücretsiz olması güzel ama uzun süre bekletip vatandaşa eziyet çektirilmesi hoş değil" dedi.     

    

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA