BAŞKANDAN YEM İSYANI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKANDAN YEM İSYANI


 

Mersin’in Aydıncık İlçesi’ndeki balıkçı barınağında bulunan hayvanlar için yem talebi karşılanmayan AYÇEV Başkanı Mehmet Sarı ilçe ve Büyükşehir Belediyesi yetkilerine tepki gösterdi.

Hasan Küçük

 

Aydıncık İlçesi’nde faaliyet gösteren Aydıncık Çevre Koruma Derneği balıkçı barınağında yaptığı faaliyetlerde farkındalık oluşturdu. Bu kapsamda liman içinde avlanması yasak olan balıklar, beslenen kuş, kaz ve ördekler vatandaşın ilgisini çekmeye başladı. Balıkçı barınağına giden aileler hoş vakit geçirmenin yanında çocuklarına hayvan sevgisi aşılamanın mutluluğunu yaşadı. Ancak balıkçı barınağında besledikleri hayvanlar için yem bulma sıkıntısı yaşayan Dernek Başkanı Mehmet Sarı taleplerine cevap vermeyen Aydıncık ve Büyükşehir Belediye Başkanlarına tepki gösterdi.

Sarı, AYÇEV olarak Aydıncık Balıkçı Barınağı’ndaki balıklar, kuşlar, kazlar ve ördeklerle ilgili çocuklar,  ailelere ve doğa severlere yönelik farkındalık geliştirdiklerini söyledi. Çocukların hayvanlarla buluşmaları ve onlarla göz teması kurmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Sarı, “Ancak haliyle bu güzelliğinde bir bedeli var. Hayvanların tükettikleri yem bunun gibi bir takım sorunlar derneğimizin bütçesini aşmaktadır. Bunun için Büyüksehir Belediyesinden talepte bulunduk ancak şu ana kadar yanıt alamadık. Aydıncık Belediyesi’nden de yardım istedik onlardan da bir şey çıkmadı. Hatta Belediye Başkanı Ferat AktanBey’e defalarca yazdım yine bir sonuç çıkmadı. Acil yeme ihtiyacımız var. Kimse bu konuda yardımcı olmadı”dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA