LİSELİ ÖZLEM’İN ARDINDIN BOĞULMALARA ANONSLU UYARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİSELİ ÖZLEM’İN ARDINDIN BOĞULMALARA ANONSLU UYARI


 

Gülnar’ın Zeyne Mahallesi’nde liseli Özlem’in çevresi tellerle çevrili olmasına rağmen kapısı açık bırakılan sulama havuzunda boğulmasının ardından muhtarlara göl, gölet ve havuzlara girmenin yasak olduğuna dair cami hoparlöründen anons ettirmesi istendi.

Hasan Küçük

Gülnar’ın Zeyne Mahallesi’nde 15 yaşındaki liseli Özlem Çevik’in evlerinin yanında bulunan etrafı tellerle çevrili olan ancak kapısı açık bırakılan tarımsal sulama havuzunda boğulması ihmal iddialarını gündeme getirmişti. Devlet Su İşleri tarafından yaptırılan ancak müteahhit tarafından henüz teslimatı yapılmayan tarımsal sulama havuzunda meydana gelen acı olay sonrası benzerlerinin yaşanmaması için Jandarma Karakol Komutanlıkları tarafından WhatsApp grubu aracılığı ile muhtarlara yazı gönderildi. 

Yazıda Mersin Valiliği’nin sulama, gölet, baraj gibi açık ve kapalı sulama alanları ile alakalı emrine ilişkin muhtarların ve tarımsal amaçlı sulama göleti yapmış vatandaşların tebliğ maksatlı karakola gelmesi istenirken ayrıca mahalle camilerinden sulama alanlarına girilmemesi konusunda Mersin Valiliği’nin emrini duyurulması istendi.

Ayrıca olası boğulma riskine karşı mahallelerdeki göl, gölet. sulama kanalı gibi yerlere girmenin ve yüzmenin yasaklandığına dikkat çekilirken etrafında tel benzeri engeller olması gerektiği vurgulandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA