ALTIN TIRNAKÇILARINI MERSİN POLİSİ YAKALADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALTIN TIRNAKÇILARINI MERSİN POLİSİ YAKALADI


 

Diyarbakır ve Kahramanmaraş’tan sonra Mersin’in Tarsus ilçesine gelerek tırnakçılık yöntemiyle kuyumcudan altın çalan kadınlar polisin operasyonuyla yakalandı.

Haber Merkezi

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde altın tırnakçılarını polis yakaladı. Şehit Mustafa Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcudan el çabukluğu yöntemiyle, M.Y. isimli kadın şahıs ve beraberindeki 3 şüpheli şahsın A.A (53), G.A (15), B.K. (25)  altın yüzük satın alma bahanesi ile tezgahtaki 4 adet toplamda 62.5 gram yüzüklerinin 4 adet toplamda 11 gram ağırlığında hafif olan gerçek altın yüzükler ile değiştirilerek çalındığı ihbarında bulunuldu. Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda kamera görüntülerine takılan akraba da olan A.A, G.A, B.K. olduğu ve  Gaziantep ilinden geldikleri tespit edildi. Kadınların kullandıkları araç takibe alındı ve yapılan çalışmalar sonucunda olaya karışan emek hırsızları A.A. ve G.A. Adana ilinde yakalandı.

Aynı gün çıkarıldıkları mahkemede G.A. serbest kalırken A.A. ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ayrıca şüpheli şahısların Diyarbakır Ergani ilçesi ve Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçelerinde de aynı yöntemle olaya karıştıkları tespit edildi ve yasal işlemler başlatıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA