O AĞACI BÜYÜKŞEHİR Mİ KATLETTİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

O AĞACI BÜYÜKŞEHİR Mİ KATLETTİ?


 

Özgecan Aslan Barış Meydanı’ndaki yarım asırlık kauçuk ağacının gövdesine matkapla 9 delik açılıp, asit benzeri bir madde enjekte edilmesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Son olarak Meclis üyesi Mehmet Topkara ağacı konserleri engellediği için Büyükşehir’in zehirlediğinin iddia edildiğini söyleyerek, yanıt istedi.

HEDİYE EROĞLU
 

Mersin'de Özgecan Aslan Barış Meydanı'ndaki yarım asırlık kauçuk ağacının gövdesine matkapla 9 delik açılıp, asit benzeri bir madde enjekte edildi. Ağacın yaprakları kuruyunca fark edilen olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Olay Mersin Büyükşehir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2022 Yılı Temmuz ayı Olağan Toplantısının I. Birleşiminde de ele alındı.

 

AĞACI KİM KATLETTİ?

MHP’li Meclis üyesi Mehmet Topkara, ağacı konserleri engellediği için Büyükşehir’in kestiğinin iddia edildiğini söyleyerek, yanıt istedi.

Topkara, “Özgecan Aslan Meydanı’ndaki ağacın akıbeti ne olmuştur? Sorumlular hakkında işlem yapılmış mıdır? Bu ağaç meselesi bir çok haber kanalına konu olmuştur.

Kamuoyunda konserlere engel olduğu için bunu belediyenin kendisini yaptığı söyleniyor” diyerek iddialarla ilgili yanıt istedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise ülke gündemine oturan konuyla ilgili dün gidip yerinde inceleme yaptığını söyleyerek, “Bir çok spekülasyonlar var bu konuda, ben de bu sabah gidip gördüm. Umut ediyorum bu ağacın zarar kısımlarından ziyade zarar görme kısımları, umut ediyorum ayağa kaldırırız Gerekli soruşturma yapılıyor” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA