EYÜPCAN DELİBALTA TARSUS İDMAN YURDU’NDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EYÜPCAN DELİBALTA TARSUS İDMAN YURDU’NDA


 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Tarsus İdman Yurdu stoper Eyüpcan Delibalta ile 1 yıllık sözleşme imzalarken Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan şampiyonluğun en iddialı takımını kuruyoruz” dedi.

Hasan Küçük

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Tarsus İdman Yurdu stoper Eyüpcan Delibalta ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.  

Geçtiğimiz sezon 1. Lige çıkmayı kıl payı kaçıran sarı lacivertli ekip daha önce Seyhan Belediyespor, Etimesgut Belediyespor, Çatalcaspor ve son olarak ta Sakaryaspor’da stoper olarak forma giyen 25 yaşındaki Eyüpcan Delibalta ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Takımdan yapılan açıklamada Delibalta çilek transfer olarak duyurulurken “Sakaryaspor’un şampiyonluğuna katkılar sunan ve bize de yeşil sahada büyük güç katacağına inandığımız aslan yürekli stoper Eyüpcan Delibalta ile anlaştık!” ifadeleri kullanıldı.

Sakaryaspor'da  geçen sezon 20 kez forma giyen  Delibalta'nın 1 golü bulunuyor.

Tarsus idmanyurdu Basın Sözcüsü  Hakan Canan Can, dış transferde   Taha'nın ardından  Eyüpcan  ile anlaşarak kadrolarını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

Taraftarların yüreğine su  serperek sabırla destek vererek yanlarında  olmalarını isteyen Can şunları söyledi:  "Geçen sezon Sakaryaspor’un şampiyonluğuna katkılar sunan ve bize de yeşil sahada büyük güç katacağına inandığımız aslan yürekli stoper Eyüpcan Delibalta ile anlaştık. İç ve dış  transferde  çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor" şeklinde konuştu.

BOZDOĞAN: ŞAMPİYONLUĞUN EN İDDİALI TAKIMINI KURUYORUZ

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise “Şampiyonluğun en iddialı takımını kuruyoruz” dedi.

Şampiyonluk yolunda söz verdikleri transferler birer birer imzalarını attırırken, şampiyonluk adayı değil; şampiyon takımın kadrosunu kurduğumuzu da değerli taraftarlarımıza duyuruyoruz” diyen Bozdoğan, “Bu yıl tribünleri dolduracak ve coşkuyla takımlarını destekleyecek taraflarlarımızı şampiyonluğa hazırlamanın vakti geldi. Bu uğurlu yolda, Sakaryaspor'dan Tarsus İdman Yurdu'muza transfer ettiğimiz 1.92 boyundaki genç Stoper Eyüpcan Delibalta ile anlaşma sağladık.

Takımımıza ve kentimize hayırlı olsun.  El ele kol kola yüzüncü yılımızda şampiyonluğa”ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA