GÜLNAR CHP’DE İSMET SABAH DA ADAY | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR CHP’DE İSMET SABAH DA ADAY


 

​​​​​​​Gülnar CHP’de Ahmet Barut’un istifasının ardından 22 ay sonra yapılacak olağan üstü kongrede Mesut Bakır’ın ardından İsmet Sabah da ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Hasan Küçük

CHP Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Barut’un CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Gökulu ile yaşadığı sorun nedeniyle 23 Eylül 2020’de istifasının ardından 6 Mart 2022’de yapılacağı duyurulan ancak il yönetiminin ertelemesi ile bir türlü yapılamayan olağanüstü kongrenin  23 Temmuz’da yapılacağının açıklanması üzerine adaylar belli olmaya başladı.  6 Mart’ta yapılması planlanan ancak İl yönetimi tarafından iptal edilen olağan üstü kongre öncesi adaylığını açıklayan Mesut Bakır’ın yeniden aday olduğunu açıklamasının ardından iptal edilen olağan üstü kongrede adaylığını açıklayan İsmet Sabah ta adaylığını sosyal medyadan açıkladı. Sabah, Devrim Deniz ismini kullandığı facebook hesabından yaptığı açıklamada, “Saygı değer partililerimiz ve delegelerimiz, Biliyorsunuz ki 23 Temmuz Cumartesi günü partimiz olağanüstü kurultay için seçim e gidiyor. Benim ilçe başkanı adayı olmadığım yönünde kamuoyu yapılıyormuş. Biz dün ne dedikse bugün de arkasındayız. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.  Sabah sosyal medyadaki seçim afişinde ise “Gençlikle emekle sevgi ile hep birlikte aydınlık yarınlara yürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

OLAĞAN ÜSTÜ KONGRE SÜRECİNE NASIL GELİNDİ?

 CHP Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Barut’un CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Gökulu ile yaşadığı sorun nedeniyle 23 Eylül 2020’de istifasının ardından 24 Ekim 2020’de bu göreve Ümran Yaldız atanmıştı. Yaldız’ın ise 12 Şubat’ta il yönetiminin 6 Mart’ta yapılacağını duyurduğu kongrede adaylardan İsmet Sabah lehine çekilme baskısı nedeniyle istifa ettiği iddia edilmişti. Yaldız’ın istifasının ardından ise ilçe başkanı olarak Durna Kandenir atanmıştı. 6 Mart’ta yapılacağı duyurulan olağan üstü kongrenin iptal edilmesi ve üzerinden 3 ay geçmesine rağmen yapılamaması üzerine ise Gülnar’da CHP’li delegeler İlçe Başkanlığı’nda basın açıklaması yaparak seçim kararı alınmadığı takdirde seslerini duyurabilmek için Mersin İl Başkanlığı’na yürüyeceklerini açıklamışlardı.

CHP Gülnar İlçe Başkanlığının olağanüstü kongresi 23 Temmuz’da Gülnar Belediyesi düğün salonunda yapılacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA