VATANDAŞTAN MOLOZ TEPKİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VATANDAŞTAN MOLOZ TEPKİSİ


 

Mezitli İlçesi Çamlıca Mahallesi Yeşilkent Sitesi yoluna dökülen molozlar site sakinlerinin tepkisini çekerken vatandaşlar 7-8 aydır kaldırılmayan molozların oluşturduğu görüntü kirliliği yaydığı pis kokudan şikayetçi.

Hasan Küçük

 

Mezitli İlçesi Çamlıca Mahallesi’nde bulunan Yeşilkent Sitesi sakinlerinin başı sitelerinin ilçe ve otoyol ile bağlantısı sağlayan yolunun üzerine dökülen inşaat atıkları nedeniyle dertte. Bölgeden çektiği fotoğrafları gazetemize gönderen bir kişi molozların kötü görüntüsü ve içindeki hayvan leşlerinin yaydığı kötü koku nedeniyle zor durumda kaldıklarını söyledi.  İsminin açıklanmasını istemeyen emekli vatandaş; “Molozların döküldüğü 38301 sokak bizim ilçe ve otoyol ile bağlantımızı sağlıyor. Bu molozların dökülmesine 7-8 ay önce yan taraftaki çukur alanın doldurulacağı gerekçesiyle başlandı. Vatandaşlar belediyeden izin aldıklarını söylüyor. Moloz dökümü sırasında zaman zaman yol kapanıyor. Belediye yetkililerine söyledik ama şu ana kadar bir çözüm bulunmadı. En azından iş makinası getirilip buradaki molozlar ile boşluk alan doldurulup üzeri toprakla kapatılsa sorun bir nebze olsun çözülmüş olur” dedi.

Çamlıca Muhtarı Abdurrahman Maruk ise Mezitli Belediyesi yetkilileri ile görüştüğünü, molozların kısa sürede kaldırılacağının bildirildiğini kaydetti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA