KAPTILAR KAÇAMADILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAPTILAR KAÇAMADILAR


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de çocuğu ile yürüyen kadının yanına otomobil ile yaklaşarak kolundaki çantasını kapkaç yöntemi ile çalan 2 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileriAkdeniz İlçesi Hal Mahallesinde meydana gelen kapkaç olayı ile ilgili olarak çalışma başlattı. Ekipler mağdur Z.K.’nın yanında 6 yaşındaki çocuğu ile birlikte yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan gri renkli otomobil içerisinden hareket halindeyken uzanan bir şahsın, elinde bulunan çantasını çekerek kapkaç yaptığı ve hızla olay yerinden uzaklaştıklarını tespit etti. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Müştekiden alınan eşkal bilgileri ışığında olay yeri ve çevresi ile birlikte şüphelilerin muhtemel kaçış güzergahlarında bulunan KGYS kameralarına ek olarak bir çok güvenlik kamerası incelenerek kapkaçı gerçekleştirdiği belirlenen B.Y ve A.Y isimli şahıslar yapılan operasyon neticesinde kısa süre sonra Çiftçiler Caddesi üzerinde çaldıkları malzemeler ile birlikte kapkaçı gerçekleştirdikleri otomobil içerisinde yakalandı.

Çaldıkları paraları harcamaya fırsat bulamadan yakalanan şüpheliler B.Y ve A.Y çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ele geçirilen çanta ile içerisindeki malzemeler müştekiye teslim edildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA