İŞKUR VE PATRONDAN NİTELİKLİ ELEMAN İÇİN EĞİTİM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞKUR VE PATRONDAN NİTELİKLİ ELEMAN İÇİN EĞİTİM


 

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve kentte bulunan kurumsal firmaların insan kaynakları yetkililerinin üyesi olduğu Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Platform kurucu üyelerinin de içinde bulunduğu ve gönüllülük esasına dayalı İnsan Kaynakları Yöneticilerinden oluşan eğitim kadrosu ile insan kaynakları alanında çalışmak isteyen ya da kendini geliştirmek isteyen katılımcılara çeşitli eğitimler veriliyor.

Bu kapsamda İŞKUR ve platform tarafından planlanan İnsan Kaynakları Gelişim Programı eğitimi başladı.

Etkinlikte; “İnsan Kaynakları Nedir? İnsan Kaynakları Yönetimi Süreçleri Nelerdir?, Personel Özlük Yönetimi, İşe Alım Yönetimi, Bordro Yönetimi, Temel İş Hukuku, Kariyer ve Yetenek Yönetimi, Performans Yönetimi” konularında iş hayatına yönelik uygulamalar ile üç hafta boyunca hafta içi her gün mülakatlarda başarılı olmuş 41 katılımcıya eğitim verilmesi planlanmakta.

Tanışma toplantısı gerçekleşen program ile eğitim sonunda insan kaynakları alanında nitelikli personeller yetiştirilerek katılımcıların işgücü piyasasına erişimlerinin arttırılması hedeflenmekte.

Mersin İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön’ün açılış ve teşekkür konuşmaları ile başlayan toplantıda, Mersin İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı ve Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu Yöneticilerinden Süleyman Erkan Şanlı, Ayşe Gül Bozkurt, Mehmet Öncü; Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu Yönetici ve Kurumsal Firmaların İnsan Kaynakları Uzmanlarından oluşan Eğitici Kadrosunda bulunan Murat Aslan, Tuğçe Gül Çevik, Gül Lorasulam İnan, Metin Ergen, Osman Akça, Pakize Özel, Hatice Koçdağ ve Adana, Ankara, Denizli, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Niğde gibi Türkiye’nin birçok farklı şehrinden bu alanda eğitim almak isteyen 41 katılımcının kendilerini tanıtmaları ile son buldu.

Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu Yöneticisi Şanlı, toplantıda adayları eğitim süreci hakkında bilgilendirerek, eğitim programının modülünün hazırlanmasında emeği geçen, gönüllülük esasıyla eğitim verecek olan tüm insan kaynakları yetkililerine teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA