LOJİSTİĞİN ÇOCUKLARI RESİMLERİ İLE YARIŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LOJİSTİĞİN ÇOCUKLARI RESİMLERİ İLE YARIŞTI


 

Lojistik şehri Mersin’de anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Ufuk Lojistik Şirketi’nin 40. kuruluş yıldönümü anısına Lojistik Temalı Resim Yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini törenle aldı.

GİZEM EKİCİ

 

Mersin’de faaliyet gösteren Ufuk Lojistik Şirketinin 40'ıncı kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Şirketin bu kapsamda Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Lojistik Temalı Resim Yarışması sonuçlandı. Dereceye giren çocuklara ödülleri ilçe müdürlüğünde düzenlenen törenle verildi.

Törene; Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu, Mersin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dinç, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Ressam Nazife Bilgin Hazar, Ufuk Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Maya ve yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

“RESİMLERLE BİZE HAYALLERİNİ AKTARDIKLARI İÇİN ONLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Törende bir konuşma yapan Ufuk Maya, lojistik şehri çocuklarının bu bilinçle geleceğe hazırlanması adına düzenledikleri yarışmaya gösterilen ilgi için teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazen 1 resim bin kelime anlatır. Bizlerde Lojistik kenti Mersin’e bir kez daha vurgu yapabilmek adına kendileri küçük, yürekleri büyük çocuklarımızdan lojistiği çizmelerini istedik. Hayal edebildiğimiz her şey gerçektir. Çocuklarımızın yaptıkları birbirinden güzel resimlerle bize hayallerini aktardıkları için onlara teşekkür ediyorum.”

Ünlü ressam Nazife Bilgin Hazar da katıldığı ödül töreninde bir ressam olarak çok mutlu olduğunu kaydetti. Hazar,  çocukların duygu ve düşüncelerinin kâğıda ve kaleme dökülmesinin önemine vurgu yaparak, bu tarz yarışmalarla çocukların farklı bakış açılarına sahip olacağını belirtti.

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dinç de, Mersin’in lojistik bir üs olarak önemine vurgu yaparak, dereceye giren öğrencilere başarılar diledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise ödül verdikten sonra resim sergisini gezerek öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA