EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ


 

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, gazetemize geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Aslan’ı, imtiyaz sahibi İbrahim Aslan ve Genel Koordinatör Yüksel Ekici ağırladı.

HEDİYE EROĞLU

 

Gazetemize yönelik CHP Gençlik Kolları tarafından Şubat ayı içerisinde 2 defa yapılan saldırı sonrası geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle geçen sene Temmuz ayında Erzurum İl Emniyet Müdürü iken Mersin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve kente geldiği günden buyana basınla ilişkilerin güçlendirilmesi adına önemli çalışmalara imza atan Mehmet Aslan da, gazetemize geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Aslan’ı, imtiyaz sahibi İbrahim Aslan ve Genel Koordinatör Yüksel Ekici ağırladı.

Gazetecilerin halk adına kamu görev yaptığını belirten Aslan, saldırı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti. Haberci Gazetesi’ni başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Aslan, basın-emniyet ilişkilerinin, diyalogunun geliştirilmesine adına karşılıklı irtibatın arttırılarak sürdürüleceğini söyledi.

Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aslan da, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a, verdikleri destek ve titiz çalışma için teşekkür ederek, yaşana saldırılara karşı gösterilen hassasiyetin büyük önem taşıdığını belirtti.

Gazetecilerin huzur ve güven içerisinde görevlerini yapabilmelerinin sağlanmasında kolluk kuvvetlerine çok büyük görev ve sorumluluk düştüğünü aktaran İbrahim Aslan, bu anlamda Emniyet Müdürü Mehmet Aslan yönetimindeki Mersin Emniyetinin takdire şayan çalışmalara imza attığını belirterek, teşekkür etti.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA