DELEGEYİ KÜFREDEREK KOVDULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DELEGEYİ KÜFREDEREK KOVDULAR


 

Gülnar CHP’de olağanüstü kongrenin ertelenmesinin şoku yaşanırken ilçe sokakları küfredilerek ve üstüne yürünerek partiden kovulduğunu öne süren 25 yıllık delegenin eylemine sahne oldu. Sol kolunu kaldırarak Gülnar sokaklarında protesto eylemi yapan delege Bilal Şan il yönetiminin istifaya çağırdı.

Hediye Eroğlu

 

Gülnar sokakları köyünün tek CHP’li delegesi olan bir partilinin ilginç eylemine sahne oldu. Partide yaşananlara tepki gösteren ve partiden küfredilerek üstüne yürünerek atıldığını öne süren Bilal Şan isimli delege ilçe sokaklarını dolaşarak il yönetiminin istifasını istedi. Eylemini sosyal medya hesabından da paylaşan Şan, CHP ilçe binasında gittim. 6 Mart’ta yapılacak seçimlerin iptal edildiğini öğrendim. Adaylardan biri orada idi. Seçimin iptal edilmesinin tartışmaları sürerken gençlik kollarından bazı kişiler bazı kişiler küfrederek beni kovdu” dedi.

Üstünlük kuramayınca tehditvari illegal yollara başvurulduğunu öne süren Bilal Şan, Cumhuriyet Halk Partisi salonunda partinin ismi yazıyor ama örgütün içinde küçük bir embriyo gibi bir örgütün oluştuğunu ben burada gözlerimle gördüm. Partinin kapısından dışarıya atıldık” şeklinde konuştu.

Zaferi kazandığını söyleyen ve yaşananlara tepki için sol kolunu kaldırarak Gülnar caddelerinde yürüyen Şan, “Bu bir zaferdir. İl Başkanlığı’na mesajımdır. Ben Gülnar’ı bir yerlere taşıyacağım derken küçüçük mikro milliyetçilik yapan 3-5 kişilik çeteleşmelere meydan vermem. Soluk vermem. Mesajım Mersin il yönetiminedir. İldeki adamların bir an önce istifa etmesi gerekmektedir. Ankara Genel Merkezin ismini kullanarak onların ismi ile Gülnar’da mesaj verilemez. Sesimi Ankara duysun. Duymazsa Ankara bu yanlışa ortak olmuşolur” diye konuştu. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA