HURDACILAR ODASI’NDA HASAN KOÇYÝÐÝT DÖNEMÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HURDACILAR ODASI’NDA HASAN KOÇYÝÐÝT DÖNEMÝ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Hurdacýlar Esnaf ve Sanatkarlar Odasý’nýn mevcut baþkan Mehmet Koçyiðit’in aday olmadýðý seçimli genel kurul toplantýsýnda Hasan Koçyiðit ve ekibi iþbaþýna getirildi.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalarý Birliði konferans salonunda yapýlan genel kurulda Divan Baþkanlýðýna Doðan Gündüz, Baþkan yardýmcýlýðýna ise Nihat Daðdelen getirildi. Saygý duruþu ve istiklal marþýnýn okunmasý sonrasý Divan Baþkaný tarafýndan genel kurula okunan gündem maddeleri oy birliðiyle kabul edildi. Daha sonra odanýn geçmiþ dönem çalýþma, hesap ve denetim kurulu raporu ile tahmini bütçesi okundu ve okunan raporlar oy birliðiyle kabul edildi.

Çalýþma hesap ve denetim kurulu raporlarýnýn okunmasý sonrasý seçimlere geçildi. Mevcut Baþkan Mehmet Koçyiðit’in aday olmadýðý genel kurulda seçimlere Hasan Koçyiðit baþkanlýðýnda tek liste halinde gidildi.

Hasan Koçyiðit Baþkanlýðýndaki Mersin Hurdacýlar Odasýnda Zülfikar Koyuncuoðlu, Hasan Öztürk, Ýbrahim Býyýk, Genco Durmuþ, Muhsin Koçyiðýit ve Erdinç Arý yönetim kuruluna, Enes Aðor ve Hasan Uludoðan ve Koray Ýþgüven ise denetim kuruluna getirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA