VALİ SU, HIZIR LOKMASI DAĞITTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU, HIZIR LOKMASI DAĞITTI


 

Haber Merkezi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Cem ve Kültür Evi tarafından düzenlenen Hızır Orucu Lokma Dağıtımı etkinliğinde, vatandaşlara Hızır Lokması ikram etti.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Cem ve Kültür Evi tarafından düzenlenen Hızır Orucu Lokma Dağıtımı etkinliği, Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Programa, Vali Su’nun yanı sıra Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şube Başkanı Erdal Turğut ile ilçe protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Pişirilen lokmaları katılanlara ikram eden Vali Su, programda yaptığı konuşmada, etkinlikte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tutulan oruçların kabul olmasını temenni etti. Su, Mersin genelinde cemevlerinin ihtiyaçlarının giderilmesi için Mersin Valiliğince gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. Bu tür etkinliklerin sevgi, saygı ve muhabbet duygularının yanı sıra birlik ve beraberlik duygularını da pekiştirdiğini vurgulayan Su, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinlikte, Alevi Kültür Dernekleri Tarsus Şube Başkanı Erdal Turğut da bir konuşma yaptı. Alevi dedesi Ercan Kazım Özer tarafından yapılan dua sonrası lokmalar yenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA