SANAT ÇARÞISI’NDA SEVGÝLÝLER GÜNÜ’NE ÖZEL ÜRETÝMLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SANAT ÇARÞISI’NDA SEVGÝLÝLER GÜNÜ’NE ÖZEL ÜRETÝMLER


 

Haber Merkezi

Mezitli Belediyesi Sanat Çarþýsý, Mersinlileri ‘14 Þubat Sevgililer Gününde sevdiklerime ne hediye alacaðým’ derdinden kurtarýyor. Sanatsal özelliðe sahip binlerce ürününün satýþa sunulduðu ve kýsa sürede özellikle hediyelik eþya konusunda ilgi odaðý yerlerden birisi olan Mezitli Belediyesi Sanat Çarþýsýnda kadýnlar 14 Þubat’a özel üretimler yapýyor.

Sevdiklerini özel hissettirmek adýna yapýlan özel üretimlerin yapýldýðý Sanat Çarþýsýna davet eden Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, “Vatandaþlarýmýzýn sevdiklerini mutlu edebilmeleri ve yeni yýla girerken moral motivasyonunu artýrmak amacýyla üretici kadýnlarýmýz Sanat Çarþýmýzda Sevgililer Günü temalý üretim yapýyorlar. Mersinlilerin, bu özel günü sevdiklerine alacaklarý küçük hediyelerle yaþayabileceklerini düþünüyorum. Sevdiklerinize el emeði, sanatsal niteliði olan hediyeler almak için herkesi Mezitli Sanat Çarþýsýna bekliyoruz. Bu pazarda herkes için mutlaka bir hediye var" dedi. 

Mezitli Sanat Çarþýsýnýn sadece sevgililer gününde deðil yýl boyunca çok özel uðrak yerlerinden birisi olduðunu vurgulayan Baþkan Tarhan, "Mezitli Sanat Çarþýmýzý üreten insanlarýmýz için oluþturduk. Burayý imal ederken Türkiye'de örneði olmayan bir biçimde âtýl konteynerleri deðerlendirdik. Kendi ürettikleri, el ürünlerini burada deðerlendiriyorlar. Gün aþýrý etkinlikler düzenleyerek daha çok insana ulaþmayý baþarýyorlar. Ýstiyoruz ki; Mersin’de yaþayan herkes Sanat Çarþýmýza gelerek buralarý görsün. Ne kadar muhteþem üretimler yapýldýðýna tanýk olsunlar. Buradaki atölyelere katýlarak üretimin ve buranýn bir parçasý olsunlar. Mersin’de böylesi sanatsal deðeri de olan el ürünleri bulabilecekleri baþka bir yer yok. Bunu daha çok duyurarak sevdiklerine hediye arayanlar için ihtiyaçlarýný giderme fýrsatý yakalamýþ oluruz. Ayný zamanda kentimizin tanýtýmýna ve turizminin geliþmesine katký sunarýz" ifadelerini kullandý.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA