KALDIRIM İŞGALİ BIKTIRINCA MECBUREN HAREKETE GEÇİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KALDIRIM İŞGALİ BIKTIRINCA MECBUREN HAREKETE GEÇİYOR!


 

Mersin’in özellikle ana caddeleri başta olmak üzere merkezden kırsala adeta işgal altında olan kaldırımlardaki tablonun çok sayıda şikayete konu olması üzerine göreve geldiği 3 yıldır esnafla karşı karşıya gelmek istemediği için sorunu görmezden gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, harekete geçeceklerini açıklayarak, cezai işlem uyarısı yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2022 Yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısının birinci birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı  Çok Amaçlı Salon’da yapıldı.

Gündem dışı konuşmalar ile başlayan mecliste ilk olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, merkez ve ilçelerden çokça kaldırım işgali şikayeti aldıklarını açıkladı. Vatandaşlar tarafından son günlerde çokça şikayete konu olan kaldırım işgalleri ile ilgili cezai işlem uyarısı yapan Seçer, “Uzun süredir bu konuda çalışmalar yapıyorduk ama elimizde olmayan pandemi, ekonomik krizler gibi nedenlerle esnafımızla da bu konuya ilişkin karşı karşıya gelmemek için olumsuz bazı sonuçlar oluşmasın diye bunlara bizim arzu ettiğimiz düzenlemeleri bugüne kadar yapmamıştık. Ancak öyle görünüyor ki her geçen gün bu sorun kat be kat artamaya başlıyor. Mersin’de har hangi bir yoğun trafiği olan caddelere çıkıldığında oradaki kaldırım işgallerinin yayaları ne kadar zor duruma soktuğunu görebilirsiniz. Buradan esnaflara kentim adına bir çağrıda bulunmak istiyorum,. Yayaların trafiğine engel olacak kaldırım işgallerine son verelim. Bunlar yasalar aykırıdır. Biz bu konuda çalışmalarımızı aralıksız, amasız, fakatsız, lakinsiz olarak yasalara uygun şekilde sürdüreceğiz. Bu işgalleri yapanlar hakkında cezai işlem başlatmak zorunda kalacağız” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA