KILIÇLAR ÇEKİLDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KILIÇLAR ÇEKİLDİ!


 

Daha önce aralarının açık olması ve birbirlerinin programlarına katılmaması ile sık sık gündeme gelen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer arasındaki gerilim tırmanıyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın ilçe örgütleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de ilçe belediye başkanları arasındaki kavga bitmek bilmiyor. Sürekli karşılıklı hamlelere imza atılan çekişme yaklaşan kongreler ile daha görünür hale gelirken, başkanlar arasındaki ayrışma her alanda görülüyor.

Daha önce aralarının açık olması ve birbirlerinin programlarına katılmaması ile sık sık gündeme gelen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer arasındaki gerilim tırmanıyor!

 

“ALLAH HİÇBİR SİYASETÇİYİ HALKIN İÇİNE ÇIKAMAYACAK DURUMA GETİRMESİN”

Son olarak Cumartesi günü Tarsus’a giderek buradan sosyal medya paylaşımları yapan Vahap Seçer, “Allah hiçbir siyasetçiyi halkın içine çıkamayacak duruma getirmesin! Huzur bulduğum tek yer” diyerek, Tarsus’u etiketledi.

Seçer’in bu göndermeyi Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a yaptığı iddia edilirken, sosyal medyada konuyla ilgili tarafların paylaşımları dikkat çekti.

 

“AYDINLARIN AYDINLATAMADIĞI HALKI, SOYTARILAR ALDATIR...”

Aradan birkaç saat geçtikten sonra bu defa Başkan Bozdoğan, Cemil Meriç’in “Aydınların aydınlatamadığı halkı, soytarılar aldatır...” sözünü paylaşarak, “Bu eli 3-5 ayda bir değil, 35 yıldır sıkıyoruz. Kimseyi aldatmadan, göz boyamadan, Tarsus için hizmeti birkaç mahalleye sığdırmadan; başka şehirlerde yaşayan insanların huzuru Tarsus'umuzda bulmalarından gurur duyarak çalışıyoruz! Soytarıların halkımızı aldatmasına, güzel ve yalnız kentimizin boş sözlerle avutulmasına izin vermeyeceğiz. Sevgili Cemil Meriç'e, derin saygı ve hürmetlerimle, iyi geceler dilerim” ifadelerini içeren bir mesaj yayınladı.

 

GENEL MERKEZ YETERSİZ KALDI

İki başkan arasında gerilimin sarf edilen sözlere bakılarak hayli gergin olduğu anlaşılırken, yaklaşan seçim nedeniyle siyaset arenasında kılıçlar çekildi’ yorumunu gündeme getirdi.

CHP genel merkezinin ikiliyi yakınlaştırma-barıştırma çabalarının yetersiz kaldığını da ortaya koydu. Son aylarda kente birkaç defa gelen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce birkaç defa yan yana getirerek barışma görüntüsü vermeye zorladığı Seçer ve Bozdoğan’ın son çıkışları, bu kavganın süreceğini gözler önüne serdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA