BELEDİYE –İŞ’TE BEKLENEN OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BELEDİYE –İŞ’TE BEKLENEN OLDU


 

Büyükşehir’in dizayn ettiği gölgesinde yapılan Belediye – İş genel kurulunda beklenen oldu. Mehmet Güner’in kurup bugünlere getirdiği sendikada seçimi Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in desteklediği Nail Kaya kazandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Belediyelerde örgütlü Belediye İş Sendikası’nın 1 Nolu Mersin Şubesi haftasonu, Büyükşehir ‘Belediye Başkanlığınca dizayn ediliyor’ iddiaları arasında genel kurul yaparak seçim gerçekleştirdi. 

Mehmet Güner’in kurup bugünlere getirdiği sendikada seçimde beklenen oldu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in desteklediği Nail Kaya kazanan isim oldu.

 

DELEGELERE BASKI MI YAPILDI?

Mersin’de yaklaşık bir yıl önce Belediye İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanlığı’na seçilen Mehmet Güner’in, sendikada görev aldığı kısa sürede önemli bir ivme yakalanmasına rağmen belediye yönetimince aday olmasının engellendiği iddia edildi.

Baskılara rağmen Güner yeniden aday olurken, karşısına Çamlıyayla’dan Nail Kaya çıkarıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in desteklediği Kaya, yaklaşık 180 delegenin 125 oyunu olurken, Güner 40 oy alabildi.

Babası halen Çamlıyayla’da CHP’nin etkin isimlerinden olan ve kendisi de Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yakın ekibinde yer alan Kaya, halen Çamlıyayla’da görevli yönetici olarak görev yapıyor. 


GÜNER SESSİZ

Belediye İş Sendikası’nda bu durum huzursuzluk yaratırken, seçim öncesi sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla mücadele kararlı olduğunu belirten Mehmet Güner ise yaşananlara sessiz kaldı.

 

“KAZANAN BELEDİYE İŞ SENDİKASI OLDU”

Öte yandan Nail Kaya ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Yine bir aradayız!” diyerek, “Çünkü biz; Ülkemizde hakkın, hukukun ve adaletin askıya alındığı; sendikaların susturulmak istendiği, emekçilerin emeğinin karşılığını alamadığı, kısacası artık mızrağın çuvala sığmadığı bir dönemde çok kutsal bir görev yapıyoruz!

Bugün insanlar işsizlik ve yoksulluğun pençesinde adeta kıvranırken, bizler ‘bize ne’ diyemezdik! Onun için sizlerin oyları ile bugün sorumluluğumuz iki kat daha arttı.Burada sadece Nail Kaya ve ekibi bir seçimi kazanmadı.Belediye İş ve onun birliği ve beraberliği kazandı. Kazanan Belediye İş Sendikası oldu. Çünkü biliyoruz ki belediyecilik hiç kolay değil. 24 saat hizmet üretiyoruz.Üretmeye de devam edeceğiz!Bir insanın başını dik, gönlünü ferah tutan; sadece alın teridir. Çok şükür ki, bizim başımız dik, gönlümüz ferah! Bu dün de böyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacak. Az önce söylediğim gibi sorumluluğumuz daha da arttı. Oy veren ,vermeyen tüm arkadaşlarım da sağ olsun!Yarın bugünden daha fazla çalışacağız!! Çünkü söyleyecek sözümüz, yürüyecek yolumuz var!! Yolumuz açık olsun!” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA